Gestructureerd beton

Een nieuwe trend op het gebied van architectuur en absoluut uniek.

Met een rubberen structuurmat worden de prefab betonpanelen voorzien van structuur. Deze structuurmatten zijn in verschillende motieven te verkrijgen. In combinatie met de flexibele maatvoering van de panelen, kunt u een gevel creëren die precies aansluit bij uw wensen.

Reckli

Om een keuze te kunnen maken uit de verschillende mogelijkheden kunt u via de volgende link op de site van Reckli kijken.

Panelen met voegpatroon
Om een modern en uniek uitzicht te geven aan een gebouw kan er gewerkt worden met schijnvoegen. Op die manier lijkt het  bijvoorbeeld alsof er gebouwd werd met kleine panelen, terwijl er toch grote panelen werden gebruikt.

Panelen met wafelstructuur
Nog een unieke ontwikkeling op esthetisch vlak is de wafelstructuur. Deze uitvoering kan eveneens in verschillende kleuren verkregen worden.

Panelen met houtstructuur
Panelen met houtstructuur worden in grijs beton geleverd en worden na montage geverfd voor een originele look.

Panelen met noppenstructuur
Deze nieuwe ontwikkeling zorgt voor het ontstaan van een honingraatprofiel op de panelen, door het aanbrengen van noppenfolie op de afgestreken zijde. Deze afwerking heeft bovendien een akoestisch voordeel voor grote ruimtes. Rekening houdend met de invalshoek krijgt u altijd een andere structuur te zien in het beton.

Panelen met afbeeldingen of letters
Naar wens kunnen afbeeldingen of letters in silexpanelen ingegoten worden voor een uniek resultaat. Zo kan een volledig gepersonaliseerde wand gecreëerd worden.