Schelfhout is de specialist in geprefabriceerde wanden in industrieel beton en uw partner voor zowel agrarische, commerciële, als industriële projecten.

Normeringen en beton

Landbouw, veeteelt en tuinbouw staan voor nieuwe economische en milieu-uitdagingen. Beton beschikt over een aantal troeven waardoor duurzame en kostenbesparende oplossingen mogelijk zijn.

Onze wanden beantwoorden aan de strikte eisen inzake degelijkheid, sterkte en levensduur. Dankzij hun multifunctionele kenmerken zijn ze geschikt voor zowel kleine als grote constructies.

Onze hoofdzetel met kantoren en toonzaal is gelegen in Kinrooi. Tevens beschikken we over verschillende productie-eenheden die gelegen zijn in Kinrooi, Neeroeteren, Houthalen en Doornik (Tournai).

Schelfhout is lid van de Federatie van de Belgische prefab Betonindustrie.

Transport

Niet alleen leveren we prefab beton wandelementen in heel België, maar ook in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, enz…

De klant staat steeds centraal voor ons. Met unieke diepladers worden de panelen in een onberispelijke staat geladen en gelost. Dit in de volgorde van de montage, wat zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Kleine panelen worden met een plateau- of kraanwagen geleverd terwijl de grotere panelen met binnenladers geleverd worden.

Toonzaal

Na afspraak kunt u onze verschillende kleurmogelijkheden en afwerkingen gerust komen bekijken in onze toonzaal in Kinrooi. Onze medewerkers staan u graag te woord voor het nodige advies.

 

Hoofdzetel te Kinrooi
Hoofdzetel te Kinrooi