Specialist in betonwanden  

  met een uitgebreide keuze  

  aan afwerkingen  

 

 

  Specialist in betonwanden  

  met een uitgebreide keuze  

  aan afwerkingen  

 

 

  Specialist in betonwanden  

  met een uitgebreide keuze  

  aan afwerkingen  

 

 

  Specialist in betonwanden  

  met een uitgebreide keuze  

  aan afwerkingen  

 

Schelfhout is al meer dan 40 jaar een gekende producent van geprefabriceerde wanden in industrieel beton. Duurzaamheid, onderhoudsgemak, snelle montage en voordelige prijs zijn onze grote troeven op de industriële, commerciële en agrarische markt. Het uitzicht van al onze prefab wanden en plinten kan steeds aangepast worden aan uw wensen door de verschillende afwerkingsmogelijkheden (glad, baksteenmotief, baksteenstrip, uitgewassen grind,…) en kleuren. Afhankelijk van de gestelde eisen kunnen zowel volle betonpanelen als geïsoleerde panelen geleverd worden. Door de verschillende isolatiesoorten en diktes (PS, XPS, PU, PIR, Resolschuim) kunnen we meestal de gevraagde isolatiewaarde behalen.

BEKIJK ONZE BEDRIJFSFILM

Hier vindt u enkele realisaties van Schelfhout. Kijk gerust rond en laat u inspireren door onze succesvolle projecten.

INTERESSE OF MEER INFO NODIG?

Schelfhout nv
Industriezone Heikemp 1121
B-3640 Kinrooi
Tel: +32(0) 89 700 350
Fax: +32(0) 89 700 360
verkoop@schelfhout-beton.be
We zorgen voor een strikte naleving van de regels met betrekking tot het gebruik van uw gegevens in het belang betreffende het respect van de persoonlijke levenssfeer:

  • U hebt op elk moment toegang tot uw persoonlijke gegevens en u kunt deze altijd aanpassen of verwijderen indien nodig.
  • Wij zullen geen persoonlijke informatie aan derden verkopen of verstrekken tenzij de wet ons hiertoe verplicht of bij beslissing van de ter zake bevoegde rechtbanken.
  • Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld
  • We verwijzen naar onze disclaimer voor meer informatie.
  • U kunt zich altijd, eenvoudig en in elke e-mail, uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Downloads Om een gefundeerde keuze te maken doet u er goed aan om u zo veel mogelijk te laten informeren. Hier kan u onze folders en brochures downloaden, alsook attesten die u nodig heeft bij de realisatie van uw project. Op aanvraag kunnen deze downloads en onze documentatie per post verstuurd worden. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

ONZE MERKEN

d-Concrete!
ECHO
Ergon
Prefaco