Speciale producten

Schelfhout biedt enkele speciale producten in prefab beton. Deze elementen bieden duurzame en eenvoudige oplossingen in verschillende omgevingen en kennen veel populaire toepassingen.
Laadkades
Om nog beter te kunnen inspelen op de vraag in de prefabmarkt heeft Schelfhout zich gespecialiseerd in laadkades. Deze kunnen op een eenvoudige manier uitgevoerd worden in prefab beton.

Het unieke systeem van Schelfhout neemt zowel het hamerstuk, de vloerplaat als de achterwand mee in de prefab uitvoering. Deze toepassing kent een groot succes in de bouwwereld.

Geluidswanden
Onze geluidswanden worden voornamelijk gebruikt als geluidsweerkaatsende wand langs autowegen. Door deze toepassing hebben de geluidswanden hun nut al op vele plaatsen langs Nederlandse autowegen bewezen.

Nulwanden
Nulwanden bestaan uit twee gladde bekiste panelen die aan elkaar gestort worden.

Deze prefab elementen zijn uiterst geschikt voor de bouw van stallen en maneges, waar ze een unieke en efficiënte oplossing bieden voor gang- en tussenwanden.

Kopboxwanden
Kopboxwanden kunnen prefab geleverd worden. Deze wanden worden met uitstekende wapening voorzien en in de vloer gestort. De hoeken kunnen afgeschuind of afgerond worden. Onze kopboxwanden zijn verkrijgbaar in diktes van 10 cm en 14 cm.

Vloerwanden
De vloerwanden werden speciaal ontwikkeld voor ventilatiegangen in aardappelloodsen die voorzien worden van de nodige uitsparingen.